Томислав Дончев в Дупница: Първата ни задача е да събудим държавата
Томислав Дончев в Дупница: Първата ни задача е да събудим държавата / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

Предизборна кампания за Избори за ЕП 2014 г.

ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания за европейски парламент в Дупница. Кандидатите за евродепутати се срещнаха с жителите на града на площад "Свобода". Зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на националния предизборен щаб Цветан Цветанов беше с водачът на листата Томислав Дончев и следващите Андрей Ковачев и Ева Паунова. Кандидатите бяха придружени и от народния представител от ГЕРБ от Кюстендилска област Кирил Калфин.
„Ние след половин година, една година ще може да дойдем тук и спокойно да ви гледаме в очите, и вие да ни питате, ние да отговаряме, и да ни търсите сметка какво сме сторили и какво не сме сторили. Това е най-истинското и най-силното обещание, което мога да ви дам", заяви от трибуната Дончев. „Тук сме, за да ви дадем надежда, че България ще има силен отбор в Европа, че гласа на България в Европа може да бъде по- силен, че България няма да е част от периферията на Европа, че ще има кой да защитава интересите ни", каза пред дупничани Томислав Дончев.
„Първата наша задача е да събудим надеждата, защото не срещнах нито един доволен, от това, което се случва в България", коментира още водачът на листата на ГЕРБ.
„Дупница ме научи на борбеност и креативност, която вече 5 години заедно с чудесните евродепутати, които имаме отстояваме в ЕП. Покажете своята борбеност на 25 май и гласувайте за отбора на професионалистите", призова Ева Паунова, която е с дупнишки корени и днес си спомни за годините прекарани в града.
Предизборната кампания беше открита и с участието на триото „Уникални гласове", Ансамбъл „Българе" и певеца Веселин Маринов.

Томислав Дончев в Дупница: "Първата ни задача е да събудим държавата"
netinfo

След Дупница кандидатите за евродепутати посетиха и село Овчарци, където се срещнаха с жители на община Сапарева баня.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Томислав Дончев в Дупница: "Първата ни задача е да събудим държавата"
netinfo