Светослав Георгиев и Цветан Видински остават начело на Марек 1915
Светослав Георгиев и Цветан Видински остават начело на Марек 1915 / zadupnitsa.com

Светослав Георгиев и Цветан Видински остават треньорският екип начело на "Марек 1915" до края на първенството в Трета Югозапада лига. Отборът се събира на първа тренировка, преди пролетния полусезон на 16 януари. Привлечени ще бъдат 3- ма юноши от Дупница, които до момента са играли за други отбори.
"От лятото ще се търси нов треньор. Нашата цел е да обиграем добър отбор, с юноши от школата на "Марек 1915". Вървим в правилната посока, благодарение на президнета Паризов и община Дупница. Имаме 8 отбора в школата, с 250 деца", каза пред Дарик Цветан Видински. Той припомни, че преди обединението на двете школи с името "Марек", в общинския клуб е имало само 3 отбора, с около 70- 80 деца.
"Марек 1915" завърши на 8- 9 място, в "златната среда" на класирането на Трета Югозападна лига. След лошия старт в първенството, в последните кръгове на есенния полусезон победи лидера "Сливнишки герой" и "Велбъжд".
"Имаше напрежение в отбора, провокирано от поставените високи цели. Имаме млади момчета, без опит, които до преди половин година играеха в регионалната група. Точките, които спечелихме на финала на полусезона обаче показват потенциал, трябвало е спокойствие", това установихме със Светльо Георгиев в работата си, каза още Видински.