Росен Раденков
Росен Раденков / netinfo
Росен Раденков, новият председател на БСП- Кюстендил представи приоритетите в работата си пред медиите.
Като основен приоритет той определя превръщането на БСП в силна опозиция в Общински съвет Кюстендил.

„Ние имаме 7 общински съветници,преди всяко заседание на Общински съвет ще се събираме и ще обсъждаме всички точки на дневния ред и нашите общински съветници на заседание на местния парламент ще изразяват мнението на партийния съвет, а не своето лично. Ще се опитам да си върнем доверието и в нашите съмишленици, които бяха разочаровани и се отцепиха в АБВ. Партията наистина е застаряваща и ще направим всичко възможно да привлечем младите към нея, ще създадем електронна страница на общинската организация”, коментира Росен Раденков.
Той благодари за доверието, беше категоричен, че не е бил готов за председател, „но започнаха да валят много номинации от низовите партийни организации и аз трябваше да поема отговорността”.

"Искам първо да благодаря на делегатите на конференцията, които издържаха много часове. Извинявам им се, че не бяхме осигурили вода и особено на старите хора, които издържаха до край. Те не стоят за някакви дивиденти, а за да са уверени, че вървим по правия път. Това ме зареди с енергия за работа”, каза още Росен Раденков.