ПП Зелена партия
ПП Зелена партия / netinfo
Дейността през годината отчетоха съветниците от Гражданската листа, явили се от името на ПП „Зелена партия”в ОС Кюстендил. Като едно от най-успешните направления в дейността си отчетоха инициативите в комисията по транспорта.

„Ангажимент, който поехме и вече е факт са промените при кръстовището на улиците „Даскал Димитрий и „Цар Симеон”. То вече е обозначено има три изкуствени неравности.От общината поставиха необходимата маркировка и знаци и се надяваме вече там да няма инциденти.По искане на живеещите в квартала до ИТ в Кюстендил и с наше съдействие са разчертани паркоместа  до училището”, заяви Огнян Атанасов.

Колегата му Димитър Велинов допълни, че по тяхно настояване ще бъдат поставени пешеходни светофари на най- невралгичната улица в Кюстендил-”Цар Освободител”.
„Призивите да се избягва тази натоварена улица и да се минава по „Раковска” не дават резултат, по празниците всички сме свидетели какво се случва в района на пазара”, коментира Велинов.

Съветниците от ПП „Зелена партия”  отчетоха като свой успех поставянето на стая за кърмене  и преобличане на бебета в центъра на града.

Огнян Атанасов очаква с успех да се увенчаят усилията му за изграждане на индустриална зона в бившето стрелбище в село Жиленци.Той очаква в началото на новата година да бъде сключен меморандум и община Кюстендил да разполага с индустриална зона.

Огнян Атанасови и Димитър Велинов бяха категорични , че ще продължат политиката си на прозрачност и качване на всички докладни за сесии в социалните мрежи и призоваха гражданите на Кюстендил да са по- активни в коментарите и предложенията до администрацията.