КК Дарис с 6 каратеки на Първата Световна Младежка Лига- гр. София
КК Дарис с 6 каратеки на Първата Световна Младежка Лига- гр. София / КК Дарис
КК"ДАРИС" участва с 6 състезатели на Световна младежка лига- гр. София, зала "Арена Армеец". Най- добро представяне постигна Мира Генчева- кумите- 12/13г.-+47кг., като се нареди на 7- мо място, след като спечели 3 срещи и игра на репешажите.
Тодор Настев- 14/15г.кумите- 52кг., 2 победи и загуба в третия кръг; Александър Стефанов- 12/13г.кумите- 45кг.- 1 победа и загуба във втория кръг, игра и на репешаж, но загуби.

“Добро представяне и на другите състезатели Юлиян Захариев, Мирослав Бончев, Марио Милчов, като те загубиха в първия кръг. Изключително силно състезание, със Световно ниво. Малко не достигна на Мира, Тодор и Александър да се борят за медалите. Българският национален отбор спечели два медала от тази лига, 1 сребърен и 1 бронзов. Продължаваме с подготовката с тези състезатели, защото на 07/08.07.2018г., в Умаг- Хърватия, предстои втората поред Световна Младежка Лига. До края на годината остават още две, в Канкун- Мексико и Венеция- Италия”, коментира Борислав Иванов- Председател и треньор КК"ДАРИС" и треньор в Националния отбор.
 
Дарик- Кюстендил