Кюстендилско момче стана принц на света
Кюстендилско момче стана принц на света / netinfo

6 - годишният Божидар Радославов от Кюстендил спечели 2 награди на авторитетния международен конкурс в Анталия, Турция " World Festival- Prince and Princess of the world". Наградите са Mini Mister World Fashion 2012 и Super Gran Pri Mini Mister National World Fashion 2012.

Момчето се занимава с танцово изкуство и  е участвал в много международни конкурси и фестивали.

"Гости на фестивала и членове на журито бяха известни руски певци и ТВ водещи. А най-голямата звезда беше Чарли Армстронг - внук на легендарния Луис Армстронг. Той имаше специални изпълнения и срещи с децата. Нашият Боби стана негов любимец. Заедно играха тенис на маса и на една от песните си Чарли го вдигна на ръце и пя с него на сцената.


Боби се представи в няколко тура като най-атрактивният беше в национална носия. Той игра българска ръченица и поднесе българска погача, донесена от родния Кюстендил. Публиката не спираше да го аплодира, когато малкият танцьор в края на изпълнението си удари калпака в земята.

Много елегантен, облечен в красив черен фрак Божидар дефилира и в тура с официални тоалети. До него представяха своите тоалети малки прелестни принцеси, на които той кавалерстваше.

Всеки ден имаше репетиции и сутрешна гимнастика, на които Боби героически издържаше. Той раздаде битови сувенири и рекламни материали от България и Кюстендил като подаръци на всички участници в конкурса, както и на гостите",съобщават от Арт компания " New stars"