Кирил Калфин
Кирил Калфин / netinfo
Общата сума на инвестицията по националната програма за енергийна ефективност в област Кюстендил е над 52 млн. лв. Това заяви по време на срещи с граждани водачът на листата на ГЕРБ в Кюстендилска област Кирил Калфин. На тях присъстваха и кандидатите за народни представители Виктор Янев и Михаела Крумова.

Кирил Калфин
netinfo


Калфин посочи, че Кюстендил е на 3-то място в страната по брой санирани блокове и включени в Националната програма за енергийна ефективност. Само в Кюстендил вече са санирани или са в ремонт 53 блока и има още 41 многофамилни жилищни сгради с договори с финансиращата банка, а в Дупница се санират 24 блока.
По думите му, в Кюстендил са инвестирани още 2 500 000 лв. по ОП “Региони в растеж”, с които са санирани 5 многофамилни жилищни сгради.

Саниране
netinfo


"Правим всичко възможно градът ни да стане добро място за живеене и да бъде благоустроен. В момента в Кюстендил се изпълняват проекти на обща стойност 7,5 млн. лв. по ОП “Региони в растеж”. Те са част от Интегрирания план за градско възстановяване и развитие, подписан с МРРБ по време на кабинета "Борисов 1", посочи още Кирил Калфин.

Кирил Калфин
netinfo


Пред присъстващите жители той обясни, че с 2,5 млн. лв. ще бъде изградена зона за отдих в парк "Галерията", както и че е предвиден основен ремонт на ПМГ за около 2,2 млн. лв. Кандидатът за народен представител поясни още, че предстои саниране на сградите на ДГ “Първи юни”- филиал "Зорница" и на Второ ОУ.
По време на срещата, водачът на листата на ГЕРБ посочи, че с проектите се предвижда благоустрояване на пространството около река Банщица, за 1 млн. лв. и на една от улиците в града за близо 200 000 лв.

Кирил Калфин бе категоричен, че всичко това е в резултат на добрата работа и съвместните усилия на Община Кюстендил, в лицето на кмета Петър Паунов и на правителството на Бойко Борисов.

Кирил Калфин
netinfo


Калфин призова хората да не се подвеждат по популистки обещания, а на 26-ти март да гласуват своето доверие на ГЕРБ с номер 11 в бюлетината, защото партията е доказала, че изпълнява своите обещания, може да носи отговорност и работи в полза на хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 
 
 
 
Дарик- Кюстендил