Гимнастичките от Олимпик- Кюстендил впечатлиха на 3 турнира
Гимнастичките от Олимпик- Кюстендил впечатлиха на 3 турнира / netinfo

Талантливите гимнастички на „Олимпик"- Кюстендил, в ансамбъл, родени 2006 г. се класираха на трето място на 5- тия Международен турнир по художествена гимнастика „Olympia Cup" в Бургас. Децата играха съчетание без уред, в „А" категория.
Рая Александрова спечели бронзов медал, при родените 2008 г.- „А" категория. Изабела Асенова е втора в същата възрастова група, в „Б" категория. Ралица Стоилова е на 4- то място, при родени 2007 г.- „А" категория. Ема Цачева е със сребро, но в „Б" категория, а съотборничката й Аделина Грозданова е на 6 място. Всички гимнастички играха съчетания без уред.
Четвърто място за Даяна Райчова, при родени 2006 г.- „С" категория. В същата възраст, Божидара Иванова е със сребърен медал в многобоя, 1 на без уред и 3 на въже- „Б" категория. Представители на „Олимпик"- Кюстендил в „А" категория бяха: Рая Сръндева, която се класира на 5 място в многобоя и има златен медал на топка и 5 място на без уред ; Михаела Александрова - 4 място в многобоя, златен медал на без уред и 4- то място на въже.

Гимнастичките от "Олимпик"- Кюстендил впечатлиха на 3 турнира
netinfo

При родените 2005 година, „С"-кат., Гергана Кръстева е на трето място при съчетанията без уред.
Андреа Димитрова, при родени 2004 г.-„Б" кат. се класира на 2- ро място в многобоя, като е първа на въже и трета на без уред. Бояна Борисова е на 3- то място на без уред в „С"-категория. Лъчезара Стойнева е на 5- то място, а Ралица Павлова е шеста в същата категория.

Гимнастичките от "Олимпик"- Кюстендил впечатлиха на 3 турнира
netinfo

Елизабет Шопова е с 5- то място в многобоя, 3- то на въже и 4- то на без уред, при родените 2003 година- „Б" категория. Гергана Янакиева е 5- та на без уред в „С"- категория, 2003 г.

Гимнастичките от "Олимпик"- Кюстендил впечатлиха на 3 турнира
netinfo

Гимнастички от „Олимпик" се завърнаха с отличия и от Републиканския турнир за Купа ЦСКА в София. Елизабет Шопова е със златен медал на въже, при родени 2003 година, „Б"- категория. Божидара Иванова е трета на без уред, при родени 2006 г., „Б"- категория. Соня Владимирова се класира 2- ра в многобоя и първа при съчетанията с бухалки, при жени, „Б"- категория.
Михаела Александрова се представи най- добре в категория „Елит", като се класира 4- та на без уред, при родени 2006 година. Виктория Сръндачка е 13- та в многобоя, при девойки младша възраст. Андреа Димитрова се класира 9- та, при децата до 10 години.
Две момичета от „Олимпик" участваха и в международния турнир „Кюстендилско лято", републиканско класиране. Рая Сръндева / на снимката по- долу / е втора на без уред, при родени до 2006 г., а Бояна Борисова се класира 6- та въже и е 7- ма на без уред, при деца до 10 години.
Гимнастичките се подготвят от Мая Юн и Людмила Кадийска.

Гимнастичките от "Олимпик"- Кюстендил впечатлиха на 3 турнира
netinfo