БСП търсят кандидат- депутати и чрез фейсбук

БСП търсят кандидат- депутати и чрез фейсбук
БСП търсят кандидат- депутати и чрез фейсбук / Дима Кирилова, Дарик Кюстендил

Общинската организация на БСП Кюстендил отправя молба към всички граждани на Кюстендил, към съсловните и НПО организации, да дадат своите предложения за листата на БСП за предстоящия вот.

"Сергей Станишев  обяви, че ние ще дадем възможност на много граждани да влязат в нашите листи и смятаме, че най- добрият начин да ги подберем е като чуем мнението на хората. Гражданите могат да правят своите предложения за листата, както лично в клуба на БСП,  така и с писма на електронната страница на БСП Кюстендил, включително и чрез фейсбук", заяви депутатът Мая Манолова.

Тя  категорично очаква БСП да има най- добър резултат на предсрочните избори в областта. "Разбира се, много е важно какви лица ще има в листата, хората очакват в нея да има представители на гражданите и ние ще направим всичко възможно на избираемо място да има представител на гражданите", допълни Манолова.

"Нашите членове също предлагат  доста хора, които могат да влязат в листите за народни представители. До момента сме направили 20 партийни събрания, предстоят още 40. Доказали сме , че включваме граждани в нашите листи, в тази за общински съвет на БСП от 7 съветника, 3- ма са от гражданската квота", заяви председателят на общинската структура на БСП Иван Каракашки.