Уникалният магичен спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ гостува в Русе
Уникалният магичен спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ гостува в Русе / netinfo
Уникалният магичен спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ в Хасково
99469
Уникалният магичен спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ в Хасково
  • Уникалният магичен спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ в Хасково
Националното турне „Вълшебствата на Зайн“ с мотото „Остани в България- промени България!“ гостува днес в Хасково. Уникалният магичен спектакъл с над 2 тона реквизит е подготвян повече от 7 години и в него 27-годишният Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм. В него той си партнира със своята неизменна асистентка Теди Русева- Тиара.

Илюзиите на Зайн
netinfo

В продължение на час и половина  зрителите ще видят над 30 илюзии- момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило. Повечето от номерата не са представяни досега в България, а други се изпълняват само от трима илюзионисти в света, разказва Зайн.

Турнето стартира от родния му град  Бургас, премина при голям успех през Варна и Русе, гостува в Стара Загора, Велико Търново и Пловдив. След Хасково предстои среща с публиката в Благоевград, а на 4 декември в столичния Театър „Сълза и смях“ е финалът. За Хасково всички билети вече са продадени, информират организаторите.

Магичен спектакъл "Вълшебствата на Зайн"
Зайн

Зайн е артистичният псевдоним на Йордан Янев, който повече от 15 години се занимава с илюзионно изкуство. Със своя спектакъл “Вълшебствата на Зайн” той е бил главна атракция в хотела с най-голямото казино в света- „Венийшън Макао“, където в продължение на 2 години има повече от 2800. Отличен е със званието „Артист на месеца“ на компанията „Сандз Макао“, със „Златна статуетка“ на Интернационалния и магичен фестивал`2008 година, Трета награда категория Grand Illusion в Балканския магичен фестивал`2010 г. в Солун и Втора награда категория General Magic през 2011 г. в Белград.

Другата голяма любов на Зайн е писането и засега той е издал фентъзи роман, озаглавен провокативно  ”Целувката на Сатаната”. Закупилите ВИП билет за спектакъла го получават с автограф, съобщават организаторите.