/ Областна администрация Хасково
2 501 лв. събра в помощ на Ади, която спешно се нуждае от операция на стойност 14 000 евро, димитровградската младежка театрална школа „Апропо“. Снощи в бившето кино „Медея“ възпитаниците на Делчо Тодоров и общинския Детски и младежки център представиха благотворително трагикомедията "Любов, кафе и клюки- 10 години по-късно“, чиято премиера бе в края на ноември.

Концертът за Ади в Хасково събра над 10 000 лв.

Всички покани със стойност на дарението 5 лв. бяха продадени и събраните от тях средства са 2100 лв., информират от димитровградската младежка театрална школа. Още 401 лв. бяха пуснатите от публиката в дарителската кутия.

За Ади днес концерт в Хасково и театър в Димитровград

Благодарим на всички добри хора, които откликнаха и само за два дни всички покани за театралната постановка, изработени също благотворително от Калоян Кондузов, бяха изкупени. Ротари клуб-Димитровград, училищата „Алеко Константинов“, „Любен Каравелов“ и „Пенчо Славейков“ бяха сред най-активните, отчитат организаторите.

ТШ "Апропо", Димитровград
Детски и младежки център, Димитровград

И припомнят, че Ади е сред участниците в театралната школа на хасковския Младежки център, които също са сред активните участници в благотворителната кампания, който стартира от 6 декември. 

Флашмоб за Ади
Глътка въздух за Ади

Инициативите в помощ на Ади продължават. В димитровградската библиотека откриват благотворителен базар, който ще работи всеки делничен ден от 8.30 до 18:00 часа На 21 декември от 12:00 часа в Хасково организират коледен флашмоб „Въздух за Ади“, а от 17:00 ч. в димитровградската спортна зала „Младост“ клубът по джудо и джу-джицу- благотворителен уъркшоп и открита тренировка.

16-годишната Ади от Хасково се нуждае от спешна операция

Благотворителен търг за фланелката на Давид Яблонски от мача с ЦСКА-София,завършил с победа на Левски с 0:1 организират на страницата си Непримиримите - Синьо Хасково. Сумата, за която бъде продадена фланелката, ще бъде дарена за Адриана Андреева. Търгът стартира при начална цена от 100 лв. и ще продължи до 26 декември, като наддаването става с коментар под публикацията. До момента най-високата посочена сума, е 777 лв.