Независимият Господин Тонев: Има и друг път за развитие на България!
Независимият Господин Тонев: Има и друг път за развитие на България! / Darik News
Независимият кандидат Господин Тонев: Има и друг път за развитие на България!
74745
Независимият кандидат Господин Тонев: Има и друг път за развитие на България!
  • Независимият кандидат Господин Тонев: Има и друг път за развитие на България!

Концепцията за социално пазарно стопанство, която цели благосъстояние за всеки човек, а не само за малцина, представи днес единственият независим кандидат за народен представител от Хасковския избирателен район Господин Тонев, заедно с издигналия го Инициативен комитет. Тази концепция е приложена и е измъкнала няколко държави от калта след Втората световна война, като дава перспектива за развитие. Една от целите ми да се кандидатирам е да споделя с хората, че има и друг вариант за развитие на България- кауза, която дава шансове за добър и достоен живот на всички, а не само на малцина, посочи той. Втората ми тема е образованието, с основно послание свобода и отговорност за българското училище, а не на чиновника в министерството или инспектората. В България има страшна тенденция за избуяваща неграмотност. Тя е зло, защото неграмотността прави човека беден, зависим и пролетарий, аргументира се Господин Тонев.

Свобода или страх, е мотото на кампанията му. Това означава и избор, посочи Господин Тонев. Има и друг път- извън колективизма и извън крайния индивидуализъм. Ние се атомизирахме, общностния живот почти липсва. И е необходим рязък, радикален прелом, а не подмяна на една каста с друга. Политиката не е само похотливо сексуално боричкане. Тя е и идеи, и ценности, които са важни за всеки човек, каза още Господин Тонев. Чуйте го в приложения файл.

Независимият Господин Тонев Има и друг път за развитие на България
netinfo

Господин Тонев е роден в Димитровград през 1955 г. Завършил е „Германистика" в софийския университет, специалност "Немска литература". Работил е като преподавател. Бил е и народен представител, а по концепцията за социално пазарно стопанство работи повече от 15 години заедно с група съмишленици. Занимава се с преводи. Автор е на над 600 статии, лектор на семинари по темата за социалното пазарно стопанство. Семеен, с две деца. Вярва в каузи и, че човек не трябва да бъде роб на вещите.