НАП Хасково
НАП Хасково / Дарик радио, Хасково
 Атанас Запрянов - главен публичен изпълнител от дирекция „Събиране“ изпълнява от днес длъжността директор на офиса на НАП в Хасково до провеждането на конкурс. Запрянов е с две висши образования. Първото - специалност „Икономика и управление на индустрията“ завършва в УНСС. Преди две години се дипломира и като юрист във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“. 

Професионалната си кариера започва в Агенцията за държавни вземания. Опитът му там преминава като началник на отдел и като държавен публичен изпълнител. От 1 януари 2010 г. е в Националната агенция за приходите, в дирекция „Събиране“ като главен публичен изпълнител. Бил е и ръководител на екип. Семеен, с две деца.

НАП-Хасково реализира продажби за 1 млн. лева

Атанас Запрянов бе представен като изпълняващ длъжността директор на офиса от заместник териториалния директор на НАП Пловдив Венелин Найденов.

Той пожела на служителите в Хасково да съхранят добрата екипност и взаимопомощ, създадени като стил на работа от досегашния директор Петър Кръстев, който излезе в пенсия.