НАП Хасково
НАП Хасково / Дарик радио, Хасково
Продажби за близо 1 млн. лева реализираха публичните изпълнители от офиса на НАП в Хасково от началото на годината досега. Само през последното тримесечие са продадени недвижими имоти за 74 000 лева, между които етаж от сграда в Пловдив, магазин в Димитровград и два незастроени парцела в Харманли.
 
Чрез НАП в Хасково са купени и превозни средства за 40 000 лева. Със средствата от тези продажби, Националната агенция за приходите погасява напълно или частично данъчни и осигурителни задължения на предишните собственици на активите.
 
Тази седмица отново чрез Агенцията в Хасково може да бъде купено товарно ремарке за 12 000 лева. Ремаркето е производство от 2002 година, в движение е и в много добро състояние. Може да бъде огледано на място в Хасково днес и утре в присъствието на публичен изпълнител.
 
От понеделник пък може да бъде разгледан имот в ивайловградското село Железари. Площта му е 1835 квадрата и се продава заедно с построена двуетажна сграда, която разполага със складово помещение, дневна, столова, спалня и други четири стаи с тераси. Имотът е оценен на 92 250 лева. Огледите му продължават през цялата следваща седмица, до 13-ти октомври включително.