/ Община Хасково
Кметът на Хасково Добри Беливанов се срещна с почетни граждани. Срещата се провежда за трета поредна година в навечерието на  Коледно-Новогодишните празници.

Кметът на Хасково откри изложба

Градоначалника поздрави присъстващите и им пожела здраве и успех през 2019 година. От своя страна почетните граждани благодариха за поканата  и заявиха , че е чест за тях присъствието на тази среща.

Новите почетни граждани на Хасково

Олимпийският шампион по борба Димо Костов изрази желание срещата да стане ежемесечна, защото това е единствената среща, където се събират почетните граждани на Хасково и те имат своите идеи и виждания за развитието на града и свои мнения по актуални въпроси. 

Представиха календара на Община Хасково за 2018 година

Ана Димитрова каза, че се вълнува изключително много, защото тази среща е първата подобна, на която присъства, защото е почетен гражданин от тази година и държи да изкаже своята благодарност към общината.

Д-р Ирина Караманов почерпи присъстващите по повод полученото тази година звание „Лекар на годината“ и заяви, че всяко подобно отличие я задължава, докато има физическа възможност да помага на хората.     

Всеки от почетните граждани получи картичка изработена от деца от хасковските детски градини, сувенири и календар на Община Хасково за 2019 година.