Кадир Исов: Атаката на „Атака” не ме притеснява
Кадир Исов: Атаката на „Атака” не ме притеснява / netinfo
Кадир Исов: Атаката на „Атака” не ме притеснява
70134
Кадир Исов: Атаката на „Атака” не ме притеснява
  • Кадир Исов: Атаката на „Атака” не ме притеснява

„Нямам притеснения около протеста, който готви „Атака", заради моето назначаване и не приемам тези действия, нито като лична, нито като партийна атака". Това коментира областния управител Кадир Исов  по повод готвения митинг на националистите срещу назначавеното на Исов за титуляр на поста.

Протестът на „Атака" е насрочен за 11.00 часа в неделя пред сградата на областната администрация в Хасково.  Преди ден от партията излязоха с декларация срещу назначението на Исов. С нея те заявиха, че областният управител на Хасково не трябва да бъде политическо лице, а експерт. Съгласно особеностите на района, губернаторът трябва да разбира от проблемите на областта и да бъде еднакво отдалечен от всички партии. Не трябва да се подценяват и историческите събития и факти, към които жителите на региона са особено чувствителни, се казва още в декларацията на „Атака".

Кадир Исов отговори като заяви, че е достатъчно добър експерт, че може би няма големи познания за Куба и Латинска Америка, но има изключително добри познания по отношение на регионалната политика и икономика. Чуйте го в прикачения файл: