/ Туристически портал-Хасково
Община Хасково предизвиква творческия талант на всички ученици от 1 до 12 клас и обявява фотоконкурс на тема „Аз обичам Хасково“ - Ваканция 2021.

Фотоконкурсът е за ученическа любителска фотография, посветена на Хасково и отразяваща най-вълнуващите летни спомени на най-младите жители и гости на Хасково и общината.

Регламент:

Във фотоконкурса ще се допускат за участие до 3 фотографии от един ученик. Снимките трябва да са авторски. Те трябва да разкриват красотата на нашия град и настроенията на децата през Ваканция 2021 г.

В три хасковски села гласуват предложения за облагородяване

Формат и технически изисквания:


За участие се приемат само файлове във формат JPEG. Препоръчителният размер за оптимална визуализация на изображението е 3000 px по дългата страна. Не се препоръчва участието с по-малки изображения.

Допустими са обработка на снимката за яркост и контраст, изостряне на изображението, кропване на снимката Не са допустими фотоколажи, снимки ретуширани дигитално и съдържащи надписи, графики, рамки или дати.

Всички снимки трябва да бъдат придружени от текстов файл, който да съдържа:
Заглавие на снимката
Трите имена на автора
Организация – училище, клуб, ръководител и др.
Клас и възраст
Координати за връзка - точен адрес, телефонен номер и e-mail


Всички снимки трябва да бъдат на тема „Аз обичам Хасково“- Ваканция 2021 Те трябва да бъдат изпратени на e-mail: photos@haskovo.bg до 24,00 часа на 31 август 2021г./включително/. Фотографии, изпратени на други електронни адреси или платформи няма да се приемат!
На 1 септември всички фотографии ще бъдат качени на фейсбук-страницата на община Хасково в албум Фотоконкурс „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021 и в профила на община

Хасково в Инстаграм. Гласуването в социалните мрежи ще продължи до 24,00 часа на 12 септември 2021г. Снимките, събрали най-много харесвания в двете социални мрежи, ще получат специални награди.

Професионално жури ще оцени всички фотографии и ще определи победителите в различните категории.

Община Хасково ще връчи следните награди:

Първа възрастова група – 1-4 клас
Втора възрастова група – 5-7 клас
Трета възрастова група – 8-12 клас
Награда за най-много реакции във Фейсбук
Награда за най-много реакции в Инстаграм
Голямата награда на журито
Наградата на Кмета на община Хасково


Всички награди във фотоконкурса „Аз обичам Хасково“- Ваканция 2021 ще бъдат връчени по повод първия учебен ден - 15 септември.