#добротопродължава в помощ на 2-годишната Иванина
#добротопродължава в помощ на 2-годишната Иванина / В помощ на Ивка, Фейсбук

Десетки дарители вече откликнаха на молбата ни за помощ за Иванина, защото #добротопродължава. Детето вече претърпя една операция в клиника в Истанбул. Същинската за отстраняване на тумора в мозъка предстои. Животоспасяващата интервенция ще бъде финансирана 100% от Фонда за лечение на деца в чужбина. Предоперативните грижи и следоперативното възстановяване обаче, също струват много пари. Част от тях кампанията #жороспаси вече осигури. Сега към #жороспаси очакваме да се присъединят още хора.

#добротопродължава в помощ на 2годишната Иванина
netinfo

#добротопродължава в помощ на 2годишната Иванина
netinfo

Близки и приятели на семейството на Иванина организират БЛАГОТВОРИТЕЛЕН концерт в Минерални бани. Той ще се проведе на 16 юли от 20,30 часа на сцената в центъра на курорта. Там ще бъде организиран и благотворителен базар в помощ на Иванина.

#жороспаси призовава всички, които могат да помогнат, да се включат в кампанията за набиране на средства. Може да дарите в благотворителните кутии, които са поставени в редица търговски обекти, описани в групата "В помощ на Ивка", създадена от близки на семейството в социалната мрежа.

С банков превод може да помогнете по сметка на името на бащата:

Иван Демирев Иванов

Банка: ЦКБ

IBAN: BG14CECB979040C1845200

BIC: CECBBGSF