/ Gulliver/Getty Images
В годината, в която габровският футбол навършва 100 години, феновете отбелязват 25 години от връчването на трофея "Златна топка" и Мондиал `94, Спортна зала "Орловец" очаква прочут гост, съобщина от пресцентъра на Община Габрово.

РИМ-Габрово показва златен медальон, връчван от Радка Пенчосемова на най-прилежната ученичка

На 17 декември, от 18:00 часа, в Габрово ще гостува футболната легенда Христо Стоичков. Той ще представи своята официална биография - „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.

Община Габрово

Преди представянето на книгата Христо Стоичков ще награди децата-спортисти на Габрово, които са държавни шампиони и медалисти от балкански, европейски и световни първенства. Докато публиката чака своя ред за снимка и автограф, вечерта ще бъде поверена в ръцете на Димитър Туджаров - Шкумбата и журналиста Иво Райчев.

Писателят Калин Терзийски гостува в Габрово

Те ще забавляват гостите със скечове и музикални изпълнения и плейлист с любими песни и изпълнители на Христо Стоичков. В деня на събитието в спортна зала "Орловец" ще бъде обособен щанд, на който книгата ще се продава на преференциална цена от 20 лв., при корична 25 лв.

Връчиха Априловските награди за литература в Габрово


Книгата „Христо Стоичков. Историята“, в количества над 10 бр., можете да заявите предварително на тел. 066 /80-65-91.