Приключенски парк Незабравка предлага двудневен празник по случай деня на детето
Приключенски парк Незабравка предлага двудневен празник по случай деня на детето / Парк Незабравка

По случай 1-ви юни, международния ден на детето, приключенски парк „Незабравка”, село Поповци, организира детски празник в двудневен формат, който ще се проведе на 31 май и 1-ви юни.

На 31 май (събота), на територията на парка,  Държавен куклен театър Габрово ще изнесе атрактивно представление за всички посетители. Непосредствено след постановката една от емблематичните фигури и актриси на кукления театър - Радостина Андреева, ще покаже на децата различни игри и забавления. Денят ще завърши подобаващо - с прожекции на емблематични детски филми в лятното кино на територията на парка.

На 1-ви  юни (неделя), ще се проведе детско-юношеско състезание „Колоездене по пресечен маршрут”. Началото на състезанието ще бъде в 10:30ч., а организатор е колоездачен клуб „Исполин” Габрово.

Приключенски парк Незабравка предлага двудневен празник по случай деня на детето
netinfo

Цел на мероприятието е да популяризира планинското колоездене, възможностите за спорт и развлечение сред подрастващите, както и да провокира екологосъобразно поведение за съхраняване на природната среда, чрез упражняване на неагресивни и щадящи биологичното разнообразие спортове.  След края на състезанието и награждаването, програмата ще продължи с много игри, атракции и сценични изяви на откритата сцена. Денят отново ще завърши с прожекции на емблематични детски филми.

Входът е свободен и всички желаещи могат да посрещнат празника заедно, с много забавления, на открито сред природата.