/ Маски горе е мотото на Карнавал 2019

"Душата на Карнавала сте вие. Покажете го!", призоваха организаторите на най-голямото годишно събитие в Габрово. 

Търси се мото на Карнавала за 2019 г., което „да разсмива и скуката от упор да убива"

"Изпратете ни свои снимки в карнавален костюм, а ние ще подредим хилядите снимки в една карнавална фотография – най-веселия транспарант, с който ще украсим града. Защото ние сме душата на Карнавала и без нашите усмивки и пъстрота, той няма да бъде това, което е. Ние сме неговото вдъхновение, сила, плът и искра и искаме да го покажем на целия свят!

Делегации от шест европейски държави пристигат в Габрово на 11 ноември?

Нямаме изисквания за размера на снимките, но трябва да са с добро качество. Нямаме изисквания и за броя на снимките, с които ще участвате, стига те да са с различни костюми, портретни и в близък план. Изпращайте своите фотографии на адрес carnival@gabrovo.bg до 11 март."

На снимката трябва да има максимум двама души в карнавални костюми, в близък план. Изпращането на снимки се счита за автоматично съгласие снимките да бъдат използвани за създаването на транспарант.

Изпращащият снимките гарантира, че те не са обект на авторско право и хората на снимките, ако това не е самият той, са съгласни 
те да бъдат отпечатани. Не се приемат снимки с неприлично съдържание. За осъществяването на идеята Община Габрово ще използва и снимки от своя карнавален архив.