Мирослав Семов
Мирослав Семов / Община Дряново

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

15 септември е един много специален ден. Ден, който събира поколения. Ден, в който училищните дворове се изпълват с щастливи  и усмихнати лица. Ден, в който винаги търсим най-хубавите думи и осъзнаваме, че емоциите не се побират в слово.

Мили първокласници,
Обръщам се първо към Вас, защото Вие сте най-развълнувани днес. В очите Ви се долавя  трепет и плахост,  но знайте, че започвате едно вълнуващо пътешествие. То невинаги ще прилича на приказка и няма да е лесно. Отговорната задача да бъде Ваша опора и вдъхновение се пада на един човек, който ще остане завинаги в сърцата и умовете Ви – Вашият първи учител. Доверете му се, той знае посоката и ще Ви води по пътя на познанието!

Скъпи ученици,
На Вас предстои да изкачите следващото стъпало по пътя към Вашето съзряване.  Бъдете неуморни и постоянни, не губете устрем и желание!      Помнете- знанието е сила!

Уважаеми учители,
Напътствайте и вдъхновявайте нашите деца! Помагайте им да се изправят, когато паднат духом. Показвайте им правилния път, стимулирайте ги да не прекланят глава пред трудностите на ежедневието, а да се справят с предизвикателствата!

Драги родители,
Поощрявайте децата, създавайте им усещането, че знанието е ценност. Споделяйте удоволствието от наученото и радостта им от преодоляването на трудностите. Бъдете до тях по пътя на израстването им като знаещи и мислещи хора!

НА ДОБЪР ЧАС!

С уважение,

ИНЖ. МИРОСЛАВ СЕМОВ
Кмет на община Дряново