Снимка:
Снимка: / Андрей Новаков

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и досегашен евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще посети габровска област на 10 май, петък.

В 10.00 ч. той ще обиколи традиционния петъчен пазар в Севлиево, разположен на ул. „П.Р. Славейков“, който събира хора от цялата област.  На предизборна шатра там Новаков ще разговаря с жителите и гостите на града.

В 12.30 ч. Новаков ще се срещне с жителите на дряновска община в центъра на града, на търговската улица „Стефан Стамболов“, а при лошо време – в малкия салон на Читалище „Развитие“.

В 14.30 ч. Андрей Новаков ще посети Трявна. На предизборна шатра на ул. „Ангел Кънчев“ 21 ще разговаря с жителите и гостите на туристическия град, след което ще обиколи старинната улица на занаятите и ще посети майсторските ателиета.

В 17.30 часа Андрей Новаков ще пристигне в Габрово, където в църквата „Света Богородица“ ще бъде отслужен молебен за здравето и благополучието на габровци, след което ще разговаря с жителите на града на предизборна шатра на търговската улица „Радецка“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!