Цветомир Михов: Правителството ще си отиде, когато каже Доган
Цветомир Михов: Правителството ще си отиде, когато каже Доган / Dariknews.bg

Правителството ще си отиде, когато каже Доган. Това мнение изрази на пресконференция днес Цветоми Михов, депутат от ГЕРБ. Според него БСП се е превърнала в марионетка на ДПС. Очакваната червена метла, всъщност ще е метлата на Движението за права и свободи.

Според Томислав Дончев политиците сега не спират да говорят, а е по-добре да се вслушат, в това което им казват хората. ГЕРБ не се намесва организационно в протестите, а самите депутати на ГЕРБ не са се включили, за да не бъдат обвинени недоволните, че действат по политическа поръчка, е становището на Дончев. В петък в София хора спирали бившия министър по улицата и го питали защо отива в противоположна от протеста посока. Томислав Дончев каза, че лично за него това е комплимент.

Цветомир Михов призова колегата си от левицата Йордан Стойков да се извини за първите си изявления по повод хората, които участват в протестите срещу избора на Делян Пеевски. Според него Стойков е казал, че това са лица, които предстои да попаднат под ударите на ДАНС.

Очаквайте подробности от пресконференцията на ГЕРБ в Габрово.