Заловиха трима пияни шофьори само за ден
Заловиха трима пияни шофьори само за ден / netinfo

 

Трима мъже са заловени да шофират след употреба на алкохол във вчерашния ден, съобщават от полицията.

Малко преди полунощ в добричкия квартал "Балик" 43-годишният И.Й. е управлявал "Форд Транзит" с концентрация на алкохол 2,50 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа и срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Около 10,00 часа вчера по пътя между селата Кочмар и Жегларци е спрян лек автомобил "Сеат Толедо", управляван от 54-годишен водач с инициали Д.С.  При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания от водача въздух 2,99 промила. Д.С. е задържан за 24 часа, а по случая е образувано бързо производство. 

Досъдебно производство е образувано в РУ на МВР Албена срещу пиян водач, допуснал пътно-транспортно произшествие. На 21 юли в  21,10 часа, 59-годишният С.М. от село Кранево, управлявайки лек автомобил "Форд Орион", при разминаване, блъска насрещно движещ се  автомобил. При извършената проверка за употреба на алкохол е установено, че С.М. управлява автомобила с 2,34 промила. На водача е взета кръвна проба и е задържан със заповед за срок от 24 часа.