/ Община Добрич
И тази година Община Добрич не изневери на стила си и подреди великденска украса, която вдъхновява и създава празнично настроение.

Най-активни в подготовката за великденската атмосфера отново са детските градини в Добрич, които изрисуваха огромни великденски яйца. Под ръководството на своите педагози, най-малките жители на Добрич обагриха символите на Великден с цветовете на слънчевото си детство и създадоха приказни светове, които всеки, може да запечата в снимка.

На фермерския пазар в Добрич: Можете да си закупите елексир за дълъг живот

Гражданите и гостите на града, преминавайки през пешеходната зона могат да се насладят на творчеството на децата и да „опитат“ от безгрижното им детство. Великденската украса на Добрич се надгражда всяка година.

Тази година освен големите великденски яйца всяка детска градина участва индивидуално с празнична украса, която включва всички символи на Великден. От сръчните детски ръчички под ръководството на педагозите, децата са вложили своята великденска фантазия и са сътворили великденски вълшебства.

Всяка детска градина има своето място до откритата сцена на площад „Свобода“ и който желае може да разгледа и да се наслади на детското творчество. Благодарение на детските заведения центърът на Добрич е „облечен“ във Великденска премяна.     

Община Добрич благодари на екипите на детските градини в Добрич за старанието и Великденското настроение, което създава празничната украса. Пожелаваме здраве, хармония и щастие! На малките палавници пожелаваме лудории и безгрижно детство.