Кметът на Генерал Тошево награди изявени ученици
Кметът на Генерал Тошево награди изявени ученици / община Генерал Тошево
18 ученици и 3 отбора от община Генерал Тошево бяха наградени за  високи постижения през отиваща си вече учебна година. Това се случи на тържествена церемония в Историческия музей на добруджанския град. Децата, които са от училищата в цялата община бяха отличени от кмета Валентин Димитров.

В обръщението си към учениците градоначалникът заяви, че всички трябва да се гордеят със своите постижения, да надграждат и никога да не забравят къде са направили първите си стъпки.
 
„Помнете винаги, че точно вие сте най-красивите, най-добрите и най-талантливите. Продължавайте да ни радвате с изявите си на най-високо ниво и се гордейте със себе си“, бяха думите на Валентин Димитров.
 
Отличените ученици са призьори в олимпиади по БЕЛ, география, математика, счетоводство, конкурси и фестивали по изкуствата и др.

Наградени са и 3 отора - отбор по тенис на маса, отбор от 11 клас за постигнато 4-то място в Европейската олимпиада по статистика и отбор от 10 клас за постигнато 8-мо място в Европейската олимпиада по статистика.