/ Дарик Добрич - архив
Полицията в Добрич задържа четирима младежи докато употребяват наркотици на улицата. Засечени са на 22 декември, в 2.30 часа на улица "Васил Левски". Върху мобилен телефон, те били приготвили бял прах, а до него полицаите намерили и полиетиленово пликче със същото съдържаие.

21-годишен шофьор блъсна жена на пешеходна пътека

Трима от младежите са от град Добрич - Т.Н., на 20 години, който е криминално проявен, Г. П., на 21 и О. А. на 17 години. С тях бил и 20-годишният М. С. от село Камен. Установено е, че бялото вещество е амфетамин с тегло 1.2 грама, а четиримата  са задържани за 24 часа.

Още двама са заловени с наркотици и са в ареста. Те са хванати на 21 декември в 17,00 ч. по ул. "Бойчо Огнянов" от служители на Първо РУ Добрич. Пътували с лек автомобил "Пежо", управляван от 25-годишния И.И. В колата се возел и С.А., на 27 години. И двамата са от Добрич и са известни на МВР.

Наркоразпространител от Силистра влиза в затвора

При последвалата проверка в автомобила са намерени две полиетиленови пликчета, съдържащи 0,9 грама канабис и три пликчета с тегло 2,7 грама амфетамин.

Водачът е изпробван за наркотични вещества и е дал положителен резултат за наличие на амфетамин. Образувани са бързи производства.