Пенсионери от Добрич споделиха проблемите си с представители на Атака
Пенсионери от Добрич споделиха проблемите си с представители на Атака / netinfo

Народният представител Калина Балабанова, областният координатор на Атака за Добрич и кандидат за евродепутат Атанас Атанасов, както и общинският съветник на националистите в града Десислава Димитрова гостуваха на пенсионерските клубове „Христо Ботев“ и „Добруджански гласове“, по тяхна покана. Те бяха сърдечно посрещнати с изпълненията на певческата група към клуб „Добруджански гласове“. Стана ясно, че това не е първата среща на областния координатор на Атака с възрастните хора от квартала, а той увери, че няма и да се последната.

Пенсионери от Добрич споделиха проблемите си с представители на "Атака"
netinfo

Кандидатът за евродепутат припомни на присъстващите, че от 2005 г. досега партия Атака има последователна позиция за защита на националните интереси на всички нива. „Да не забравяме през всичките тези години кой отстояваше българщината“, призова той. И подчерта, че е важно в Европейския парламент да присъстват национално отговорни хора, които да не работят за мултинационалните компании, завладели цели правителства.

Пенсионери от Добрич споделиха проблемите си с представители на "Атака"
netinfo

Калина Балабанова припомни, че патриотите имат национално отговорна политика и в Народното събрание. Именно Атака внесе предложението за мораториум върху продажбата на земеделска земя на чужденци. Националистите от години се борят за премахване на ДДС върху лекарствата, учебниците, хляба, млякото, допълни още тя. Атакистите настояват пенсиите и минималните работни заплати да са на средно европейско ниво. Балабанова призова на предстоящите в неделя избори тези, които искат в Европейския парламент да влязат хора, които ще се противопоставят на решения, които са в ущърб на България и българския народ, да подкрепят Атака.

Пенсионери от Добрич споделиха проблемите си с представители на "Атака"
netinfo

Възрастните хора споделиха своите неволи и трудностите, пред които се изправят всеки ден. Първата им болка бе, че децата и внуците им са в чужбина и не могат да се върнат тук, защото няма работа. Поставиха въпросите за цената на водата и начисляването на обща вода, задължението да се сменят водомерите. Алармираха, че няма автобус, който да преминава през кв.„Иглика“ и са принудени да ползват нелегални таксита. В квартала няма аптека, нито откъде да се купят вестници. „Да се обърне внимание на Добрич, той пропада!“, призоваха още членовете на клуба. Общинските съветници на Атака се ангажираха да им съдействат, за да бъде внесено искане до общинската администрация за включване на автобусна линия през квартал „Иглика“.

Кандидатът за евродепутат Атанас Атанасов дари средства на двата клуба от името на партия Атака, които да помогнат на членовете на „Добруджански гласове“ и „Христо Ботев“ в тяхната дейност.
Пенсионери от Добрич споделиха проблемите си с представители на "Атака"
netinfo