Областна администрация - Добрич обяви две свободни места за младежи
Областна администрация - Добрич обяви две свободни места за младежи / Дарик Добрич

Областна администрация Добрич има одобрени две работни места по допълнителната процедура на програма „Старт на кариерата", която стартира Министерството на труда и социалната политика. Първото работно място е в Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността" - за юрист. Второто е в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" с направления Икономика, Администрация и управление и Биологически науки.

Желаещите да участват в Програма „Старт на кариерата" през 2016 г. трябва да са младежи до 29 ненавършени години до 20.05.2016 г., включително; да притежават висше образование, съответстващо на необходимото, посочено от работодателя; да бъдат регистрирани в дирекциите „Бюро по труда" като безработни или заети лица; да не притежават трудов стаж по придобитата специалност от висшето образование.

Крайният срок за подаване на документите в Дирекции „Бюро по труда" е до 20 май. Събеседването ще бъде в периода 20 - 30 юни. Предвижда се заетостта да започне през лятото на 2016 г.