Най-добрите туроператори от Руската федерация се срещат в Албена
Най-добрите туроператори от Руската федерация се срещат в Албена / netinfo

Ваканционно селище "Албена" е домакин на Директорски рекламен тур за най-добрите туристически агенти на Руската федерация. Форумът се организира от курорта съвместно с туроператорски фирми.

Събитието е от особена важност, тъй като дава възможност на туристическия бранш да обмени актуална информация за продажбите и предлагането на България като желана дестинация от крупните туристически фирми в Русия.

В конференцията ще вземат участие 33-ма директори на водещи руски туристически фирми. В рамките на форума руският туристически елит ще има възможност лично да се запознае с предимствата на региона и страната ни в областта на ваканционния отдих, включително и с едни от най-популярните сред руските туристи хотели. По време на формата известни хотелски вериги и ваканционно селище "Албена" ще презентират новостите за този сезон, както и готовността си за посрещане на гости от Руската Федерация.

По данни на водещи руски медии и информационни агенции, България е на четвърто място сред най-популярните сред руските граждани направления, като челните места продължават да заемат Италия, Испания и Гърция, причината за което ще бъде сред обсъжданите теми.

Темата на конференцията, която ще се проведе в хотел "Фламинго Гранд", е "Перспективи в развитието на руския туризъм в България".

На форума ще присъства Елена Комарова, представител на най-големия професионален туристически портал TourDom.ru /проект на информационната служба БАНКО/, което е гаранция, че дискутираните въпроси ще бъдат отразени в руските медии. Сред почетните гости на събитието ще бъде и представител на Генералното консулство на Руската Федерация във Варна.