/ Дарик Добрич - архив
Възможностите и условията за работа в МБАЛ-Добрич бяха представени на среща с ръководството на Медицинския университет във Варна. В нея участваха изп.-директор на МБАЛ Добрич д-р Светозар Байчев и неговият заместник д-р Бисер Ботев, както и партньорите им от Кардиамед.

МЗ ще предостави 730 000 лева на МБАЛ-Добрич за скенер и хемодиализни апарати

По време на срещата ръководството на добричкото здравно заведение представи не само условията за труд, работната среда и възможността за специализация на млади лекари в нея,  но и  възможностите, които предоставя Общинският фонд „Здраве“ за подпомагане на млади специалисти.

Постигнато бе съгласие и уверение за по-нататъшни стъпки и конкретни действия. Това е първата по рода си такава среща,  която ръководството на болницата в Добрич организира с цел привличане на лекари и специализанти за работа в лечебното заведение.

Подобриха условията на работа в МБАЛ-Добрич по проект

Ръководството на МБАЛ-Добрич е поканено да присъства на церемониите на 3-ти ноември при дипломиране на специалистите от факултета по Обществено здраве и на 10-ти ноември - церемонията по дипломиране на лекари.