Културни прояви
Културни прояви / Дарик Добрич, архив

Концерт по повод 1 март - Деня на любителското художествено творчество, ще се състои в Общински младежки център „ЗахариСтоянов”. Ще участват Ансамбъл „Добротица”, Детска танцова студия „Добрич”, Школа за класически балет, вокална група „Сладурковци”, Студио „Сарандев”, Вокално студио „Веселина”, Клуб по спортни танци „Звезда” и Балетна формация “MY DANCE”. Началото е от 18.30 часа в концертната зала на центъра.

Във фоайето на Общинския младежки център ще се открие изложба – рисунки ”Баба Марта” на Ателие по изобразително изкуство ”Стела и Дара” с ръководители Стела Славова и Даринка Стаматова, посветена на 1 март.

Концерт на Милен Тотев ще се състои от 17 часа в зала „Икар”. Тотев живее в Ловеч. От 1975 г. започва да изпълнява на концерти в България и в чужбина песните на руския бард Булат Окуджава. Тотев записва и свои авторски песни. Публикува стихове и статии в пресата. Един от инциаторите и арт-директор на международния “Бардфест – Ловеч”. Носител е на много награди от фестивалите на авторската песен. Има записани 12 аудиокасети, 9 компакт-диска и 1 DVD с негов концерт.