Криминални новини
Криминални новини / БГНЕС

Ограбена е вила, намираща се във вилна зона "Овчаровски плаж", съобщиха от полицията. Сигналът за инцидента е получен в РУП Балчик на 28 март. Неизвестен извършител чрез взлом е проникнал във вилата и е задигнал 5 телевизора и 4 хладилника. Работи се в условията на досъдебно производство.

Жена е откраднала чифт маратонки от магазин за спортни стоки, намиращ се по ул. "Генерал Колев" в Добрич. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установена извършителката на кражбата - В.Г., на 24 години, от Добрич. Тя е криминално проявена. Задържана е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 28 март служители на Първо РУП Добрич са задържали в момента на кражба на ел. проводници от двора на добричка фирма двама мъже - на 42 и на 18 години. 42-годишният е криминално проявен, за периода от 1985-та до 2009 година има 7 присъди за кражби, грабеж и управление на МПС след употреба на алкохол. Двамата са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.