Концерти и безплатни козунаци за Великден в Добрич
Концерти и безплатни козунаци за Великден в Добрич / Дарик Добрич

Празнични събития за Великден организира Община Добрич на площад "Свобода". В 11.00 часа започва концерт „Пъстър, шарен Великден" с участието на Танцова студия „Добрич" и Представителен танцов ансамбъл „Добротица" при Младежки център - Добрич, с гл. художествен ръководител и хореограф Александър Александров и пом.-хореограф Юри Митев, Младежки танцов фолклорен ансамбъл „Златна Добруджа" при ФСГ „Васил Левски" с гл. художествен ръководител Коста Георгиев и ученици на СОУ „Св. Климент Охридски" с ръководители Светлин Куцаров, Асенка Кулева, Николай Манев, Гергана Димитрова, Христо Христов.

От 16.00 часа фирма „Фънрайд" ЕООД с управител Стоян Венев, със съдействието на Община Добрич, ще дари на гражданите великденски козунаци, изработени от Сдружение „Регионален съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в България" - Добрич.

Изненади ще съпътстват и най-малките жители на града в празничния ден. Забавления очакват децата на Добрич от 17.00 часа. Музикалната програма ще продължи от 18.00 часа със специалното участие на Виктория Георгиева от Варна - една от любимките на почитателите на X Factor.

Концерти и безплатни козунаци за Великден в Добрич
netinfo