Кастрираха изборите за кмет на Стария Добрич
Кастрираха изборите за кмет на Стария Добрич / Дарик Добрич - архив

Изборите за кмет на „Стария Добрич” са кастрирани, това стана ясно след „белотажа” на втория тур на надпреварата. Решението за кастрация на изборните резултати е взето еднолично от единия от кандидатите за кмет на Стария град – актьорът Валентин Андреев-Рафе, съобщи лично той за Дарик.

„Много машинации имаше в тези избори. Най-много гласове събра писателят Ангел Веселинов, за когото гласуваха членовете на Сдружението на писателите, но аз изгорих тези бюлетини в печката, на Ачо гласовете хубаво греят” – коментира Рафе.

Изборите се замразяват само временно, докато преминат Коледните и Новогодишни празници, за да се пие само за избори, а не по други поводи, гласи друго от едноличните решения на актьора. „Народът ме иска и аз не мога да му откажа, нека моят електорат да не губи надежда, а също – водка и вино”, призова още Рафе.

Дарик припомня, че Инициативата за избор на кмет на Стария Добрич е на актьорите Валентин Андреев-Рафе, Красимир Демиров и писателя Ангел Веселинов. Тя бе оповестена на рождения ден на Дарик-Добрич - 1 ноември по време на празничното предаване на радиото, на което те бяха почетни водещи.

Кастрираха изборите за кмет на Стария Добрич
netinfo