Йордан Йорданов: Убедих се, че моите съграждани са трезво мислещи хора, с реална преценка за действителността
Йордан Йорданов: Убедих се, че моите съграждани са трезво мислещи хора, с реална преценка за действителността / РБ

"На 25 октомври гласувайте, не се поддавайте на спекулации за предрешен вот. Трябва да се гласува, защото ние определяме бъдещето на Добрич", каза часове преди местния вот кандидатът за кмет на Рефоматорски блок Йордан Йорданов. "Проведохме позитивна предизборна кампания, заложихме на множество срещи с хора, познаваме проблемите на добричлии и предлагаме реални решения", допълни Йорданов.

"Разчитах на смислена борба на идеи за развитието на Добрич, но отговорът на конкурентите ни беше да си крадем портретите, да си измисляме фалшиви членски карти. Дори няма да коментирам това ниво, защото съм уверен, че хората не се поддават вече на манипулации. Убедих се, че моите съграждани са трезво мислещи хора, с реална преценка на действителността."

Програмата на реформаторите не залага на нереални обещания, а само на изпълними цели. Сред тях са икономически мерки за привличане на инвеститори в Добрич. "Има механизми, които да направят общината конкурентна, просто трябва да се създадат ясни правила за всички, а да не се разчита на благоволението на кмета или общинския съвет", допълни кандидатът с номер 1 в интегралната бюлетина.

„Ние сме алтернатива на досегашното управление на община Добрич", категоричен е Йорданов. Той пожела на жителите на Добрич да са здрави и уверени в избора си, защото заедно ще сътворят по-доброто бъдеще на Добрич, към което всички се стремят.