Екипът на ЦДГ №17 отбелязва празника на виното и любовта
Екипът на ЦДГ №17 отбелязва празника на виното и любовта / netinfo
Екипът на ЦДГ „Първи юни” №17 организира празник, посветен на виното и любовта. Събитието е насрочено за 19.00 часа в ресторант „България”. С него започват и проявите, посветени на 35-годишнината от създаването на детската градина. Освен родителите на празника са поканени бивши учители, служители, партньори и приятели на детското заведение, с които то работи успешно през годините.

Предвидени са много забавни игри, награди и изненади. Ще се проведе дегустация на бели и червени вина и ще бъдат излъчени най-добрите винопроизводители. Те ще се закълнат с „Дионисиева клетва” и ще почерпят гостите с продукта, който са произвели.

Ще се проведе и благотворителен търг, като предметите са осигурени от партньорите на детската градина – настоятелството при СОУ „Д. Талев”, СОУ „Св. Климент Охридски”, както и от родители на децата. Деца и учители са изработили собственоръчно и предмети, които ще бъдат подредени като базар Събраните средства ще се използват за подобряване на материалната база за децата.