За движението на автобусите през Новогодишните празници
За движението на автобусите през Новогодишните празници / netinfo

В Новогодишната нощ последните курсове по автобусните линии в Бургас ще са в 22 часа, а за линии с номера 8 и 15 в 20 ч. На 1 януари всички тролейбуси и автобуси ще започнат работа в 06 ч., а за обслужващите линии №8 и 15 в 07 ч. През дните на Новогодишните празници автолиниите в градския транспорт се обслужват по съществуващите празнични разписания.

Ученическите автобуси за м.с.Черно море и кв. Крайморие се спрени от 22-и декември до 06-и януари, включително.

Всички междуселищни автолинии през дните на Новогодишни празници ще се обслужват по установените разписания с някои изменения - на 31 декември курсовете по всички автолинии ще се изпълняват до 20.00 часа, а на 1 януари първите курсове от Бургас за Слънчев бряг, Банево, Росен, Рудник ще бъдат в 07.00 часа, по всички останали автолинии в 08.00 часа.

На 2 януари ще се осигурят извънредни автобуси, необходими за връщане на пътниците, съобразно продадените билети за отиване на 31 януари.
През празничните дни ще бъде осигурена продажба на билети за отиване и връщане от всички автогари и автостанции . За Транспортна къща – Бургас 31 декември и 1 януари са почивни дни.