/ Дарик-Бургас
Защо полицаите с маските не спират знаковите бандити на границата, а децата, които танцуват, попита лидерът на Атака
„Ето, сега в момента гърми темата Митьо Очите-Бенчо Бенчев...Тези полицаи страшните, с маските, дето ходят да спират деца, които искат да танцуват, защо не отидат на границата да спрат знакови бандити, когато те се разхождат и си излизат и си влизат когато си искат, когато изчезват от правосъдието” - Така лидерът на Атака Волен Сидеров коментира воаяжа на издирвания от Интерпол Димитър Желязков-Очите с общинският съветник, зам.-председател на местния парламент и бизнесмен Бенчо Бенчев.

Прокуратурата: Бенчев е возил Митьо Очите с колата си

„Защо не се занимават с всички съдружници на Бенчо Бенчев. Във фирмите, които са били. Сега разбирам, че той е с повдигнато обвинение за съучастничество и т.н. А къде са неговите бизнес партньори?! Има една партийка, която даже беше прилепена към патриотите.

Сидеров пита кой и защо затваря едни заведения, заобикаляйки други

И там човека, с който се занимава с нея, който я оглавява, е бил съдружник с него. Защо не е разследван, защо не е обвиняем. Въпроси много, на които трябва да се търсят отговори”, подчерта Сидеров.

И за финал обобщи: „Живеем в един нихилизъм, общо безвремие, това позволява да бъдем манипулирани, да бъдем използвани”.