Избират Топ лицата на Слънчев бряг
Избират Топ лицата на Слънчев бряг / netinfo
Събитието на лято 2017 събира популярните и красивите на уникално парти на брега на морето
Популярни личности, атрактивни модели и бизнес елит ще се съберат на едно място тази събота в Слънчев бряг. Вечерта на 19 август горещо събитие ще бележи с уникален купон и силни емоции сезон 2017 с избора на Мис и Мистър ТОП лица на "Слънчев бряг". 
Лица на Слънчев бряг
netinfo

Конкурсът ще се проведе в култовия Ла Кубанита бийч бар на плаж Какао. Кандидатите за престижната титла вече са напрежение. Те ще бъдат подбирани от критично жури, в което от страна на домакините влизат спонсори, представители на известни и реномирани български компании, топ модели, спортисти и уважавани бизнесмени.

Топ лица на Слънчев бряг
netinfo


Сред тях са харизматичната мис "Лейди България" и носителка на титлата "Miss Top of the world", Елизабет Методиева, треньорът на националния отбор по ММА - Теодор Карастоянов,бизнесменът  Йордан Николов - концесионер на плаж Обзор, Емил Братанов, известният футболист Славчо Тошев. Част от журито организаторите предпочетоха да запазят в тайна до събота вечерта. Специално за събитието на лято 2017 обаче се очаква да пристигнат много известни и интересни личности от страната и чужбина. Конкурсът се реализира със съдействието на компанията за елитни жилищни комплекси Harmony Suites Spa & Wellness Club.
Ла Кубанита бийч бар на плаж Какао отваря гостоприемно врати и кани всички, желаещи да станат част от незабравимата вечер в най-големия курорт на Балканите! Повече за събитието, можете да разберете като кликнете ТУК

Слънчев бряг
netinfo