Труп на момиче без глава открит на къмпинг Делфин
Труп на момиче без глава открит на къмпинг Делфин / netinfo

Обезглавено голо тяло на младо момиче е открито в района на къмпинг "Делфин", край Ахтопол. По първоначални данни тялото на починалата е престояло във водата повече от година.

Обезглавения труп е намерен от туристи на плажа, край къмпинг "Делфин". По първоначални данни на полицията в Царево тялото е на млада жена, облечено само с горнище на бански костюм, долнището е липсвало. Трупът е почти разложен и вероятно е престоял във водата близо една година, преди да бъде открит. Ръстът на момичето от стъпалата до втория прешлен на гръбнака е 152 см.

След оглед на мястото служители от Районно управление на полицията в Царево сформирали следствено-оперативна група, а трупът е изпратен за аутопсия в бургаската болница.

От откритото тяло са иззети вътрешните органи за назначаване на съдебно-медицинска експертиза, но предвид специфичността на биохимичните изследвания експертизата ще може да се осъществи във Варна.

В резултат на дългото престояване на трупа във водата не може да се установи нито причината за смъртта, нито възрастта на починалата.