/ Хотел Инфинити Велинград
Всички спа процедури събрани на едно място с уникална гледка за перфектен уикенд
Ако искаш наистина да си починеш, да получиш най-добрите условия за пълноценен релакс, в съчетание със здраве, Инфинити Хотел Парк и СПА  във Велинград е мястото за перфектен уикенд.


Любимите дестинации за почивка на кралското семейство (ВИДЕО)


Велинград
netinfo

Пътят от Бургас е малко повече, да, но за сметка на това си достатъчно далеч от всички грижи и работни проблеми за да се слееш с природата. Контактът с планинската красота обаче съвсем не изключва лукса и чистотата. Напротив, в „Инфинити„ те са приоритет.


Ваучери за почивка от работодателя в България, възможно ли е?


Това се вижда още при влизането в хотела. По време на престоя чувството се засилва. Просторно, топло, с учтив персонал и 100% спокойствие. Най-хубавата част обаче е на трети приземен етаж - стотици метри лечебна минерална вода, разположена сред малки, големи, вътрешни, външни и дори с олимпийски размери басейни.


Най-евтините дестинации за почивка през 2018 (ВИДЕО/СНИМКИ)


Те са съчетани хармонично с пълната гама от спа процедури за здраве и за красота. Целият този воден свят обаче  като перла, заобиколна от всички страни с висока борова гора. Върховете на дърветата път откриват спираща дъха панорама, както от терасите на хотела, така и от част от външните басейни. 

Велинград
netinfo

 

Спри цигарите с курс в солните стаи на Халомедика


Далеч или близо, мястото си струва, въпреки, че не е от типа евтини почивки. Горещо го препоръчвам, не само, заради горещите минерални басейни, но като бягство от стреса и в името на здравето и личната естетика.