/ Thinkstock/Getty Images
Уж съм тарикат, а ме надхитри
97257
Уж съм тарикат, а ме надхитри
  • Уж съм тарикат, а ме надхитри
Тялото -  струна, гримът  тежък, токчетата - игли. Снагата се поклаща съблазнително. Тъмни букли се спускат леко върху нежни рамене. Дългата черна рокля се слива с нощта...Сто процентова жена? Не, това е Атанас от „Комлука“. Най-известният травестит, чиято слава отдавна прехвърли границите на гетото. Наско днес омайва самотници по тъмните сокаци на Бургас и покорява и най-изпечените свалячи.

Съдът: Решетки за Диана! Прокуратурата: Тя е архитект на престъпление

„Аз имам две ЕГН-та: Пред полицията съм 48 набор, 16 септември, зодия Дева. За мадамите съм 68 набор. Жените ме харесват-едно намигване и ми падат в краката...Снощи вървя по „Москва“ и точно до стадиона ме настига една височка дама. Опаля! Хваща окото.

Малко мургавичка, но много секси. С една дълга пола, гримирана... Викам й: Много си готина. Тя се залепи до мен. Гледа игриво и стреля право в целта: Какво правиш, душа!?“- Този автентичен сюжет от първата си среща с Ани/Атанас разкрива пред репортер на Дарик-Бургас - Саркис, попаднал в любовните мрежи на омайника.

Саркис допълва разказа си с еротични елементи от матинето:

Диана, която отвлече безнадеждно влюбен, иска на свобода

„Намерих една дупка и Ани взе да действа. Майсторка... И през това време бръкнала в джоба ми и измъкнала телефона. Брей... Не се усетих. Уж съм тарикат, а ме надхитри. Той, телефонът ми е прост, обаче какви номера имам в него- на Бойко Борисов и все важни хора... „

Мъжът разбрал, че е обран, едва когато се прибрал. Неприятното усещане от кражбата прераснало в погнуса, щом  разбрал от приятел, че изкусителката Ани всъщност е Атанас.

„Тръгвам нагоре по главната и видях един познат. Той също живее в "Акациите". Много крадат там...Посрещат хората и ходят да ги обират. Разказвам му, така и така стана с мен, една мадама ме обра. И той направо ме застреля. Казва ми: Това не е мадама, това е травестит. Цял Бургас го познава“, описва перипетиите си Саркис. После научил и маршрутите на Наско. Дефилирал около гарата, "Интера", бившето кафе "Куба", градинката до Старата поща. „Жив дявол“, кръсти се Саркис.

Кошмар след интернет любов: Мъж от Бургас отвлечен, изнасилен и пребит

Звъннал в полицията, оттам му обещали да намерят крадеца. Късметът му обаче се усмихнал преди намесата на униформените. „Тръгнах да пиша жалба в районното, а по пътя гледам... Анито. Опппаааа... С една поличка, не е зле... Обаче аз съм печен. Дръпнах я: Давай телефона. Тя директна: Пет лева и си готов. Изкарах десетака и бутнах банкнотите в празната пазва“.

"Аз не ги приемам тези отношения. Един мъж трябва да бъде с жена... Какви джендъри..., казва Саркис и съветва любовчиите преди да се впуснат в авантюри по-внимателно да оглеждат "обектите" и да "претеглят" прецизно. Може и по метода „Анализ на риска“.
 
 За приключенията на Саркис, чуйте разказа от първо лице пред репортер на "Дарик"-Бургас: