Слушател получи серия от инсулти от „Шведска маса”
Слушател получи серия от инсулти от „Шведска маса” / Гинка Попова
Слушател получи серия от инсулти от „Шведска маса”
25111
Слушател получи серия от инсулти от „Шведска маса”
  • Слушател получи серия от инсулти от „Шведска маса”

Беше 15 януарий. Вятърът виеше навън, старици плачеха и виеха като вълци, а вълци виеха като Красимир Аврамов. В тоя ден гневен слушател наруга в ефир водещите на петъчното шоу „Шведска маса" Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон заради излъчена от тях песен. Това, дето го пускате, ми докара инсулти. Тая никога няма да стане певица, пък вие никога няма да станете Джей Лено!!! - изрева на умряло в телефонната слушалка човекът и замлъкна. Двамата псевдошведи се замислиха как е възможно човек да получи едновременно няколко инсулта, но понеже мисленето не е тяхната сила, продължиха напред с безумствата си.

Второто за годината издание на идиотското предаване откърти ефира с ужасни музикални предложения.

В рубриката „Масов делириум" беше радиоизпусната песента „От икебана дървесата ги боли" на братята Неделчеви. Максимовсон и Калудовсон дълго анализираха музиката, стиховете и хореографията на недъгавото творение.

Във фейсбук профила на предаването се получиха почти 40 коментара, като един от тях обобщаваше всичко с думите „ ИкЕбанна Работа".

Водещите не се спряха дотук, ами изплющяха втора музикална бомба на варненска изпълнителка с трогателно вибрато. Именно тогаз се обади гневният Радо Русев, който обвини Максимовсон и Калудовсон в радиоразпръскване на „инсулти". След него позвъни неизвестен слушател, който направи следния анализ: „Тая хем иска да е Шер хем иска да е Преслава, ама от нея нищо не става"

Музикалните извращения не спряха  и дотук. В „Шведска маса" зазвуча по предложение на фейсбукърката Антония 13 минутна китайска песен, с чието ужасно изпълнение се заеха младеж с неясна сексуална ориентация и ясно къносана коса, както и две пискливи моми с басмени рокли от по 14 стотинки всяка.

Стана страшно. Отвратително пискане и пронизително процвилване огласиха ефира и вцепениха всичко живо в радиус от 42 км. Тутакси за всички слушатели животът стана безмислен и нелеп.

Изтерзан човек позвъни и сподели личната си драма. Оказа се, че още с началните ноти на китайския хит котката му изпаднала в делириум тременс и разкъсала до дунапрен дамаската на дивана му. Страдалецът почти се разплака и помоли да се спре това изпълнение.

Втори го последва и нарече водещите музикални терористи, които излъчват музикални изедници.

Някак си неусетно между музикалните агресии беше развита минималистично и основната тема на предаването „Не са ли ни множко почивните дни  и празниците насред икономическия батак, в който се намираме"

Слушателят Анонимен заяви „Здравейте безделници!!! Наричам ви така, защото имаме толкова много празници, че не остава време за работа".

Слушателят Ники изрази предположението си, че  празниците нарочно се увеличават постоянно, защото всички „граждани, на село раждани" трябвало да си ходят по родните места. Пак според него не можело да има празници с празни кесии, затова трябвало да се намалят.

В пълния хаос, като символ на нормалност засия сериалът „Непресъхващо лове". Оказа се, че той безапелационно е спечелил битката срещу сапунката „Перла", която свърши, а той не....т.е Стамат и Хортензия спечелиха битката срещу Сюргюн и Инджи или Мехмет или Махбуд или който беше там.

Стамат покани своята повяхнала любима да живее в двустайния му коптор, тя прие, през цялата серия местеха фикуса тук там и когато всички очакваха, че най-после в тази серия ще има секс, секс нямаше.

И накрая изтерзаните и измъчени слушатели дочакаха края на предаването. На финала с пълна сила зазвуча отново китайската песен, но всички бяха прекалено смазани, за да реагират. Както писа един човек в „Ютуб"  под клипа на този хит  МОЛЯ ВИ, ЩЕ СИ ПРИЗНАЯ ВСИЧКО!!!

Психопатичната гавра с ефира можете да чуете от звуковия файл под...хм, „снимката"...