Ален Мак инцидент
Ален Мак инцидент / netinfo
55-годишен мъж от бургаския комплекс „Меден рудник“ заварил кучето си убито, домът си - взломен, а в собственото си легло открил мъртво пияния си съсед. Ужасяващата картина се разкрила пред очите на бургазлията тази сутрин, когато се прибрал в бащината къща на ул. „Ален Мак“ от нощна смяна.
 

Ален Мак инцидент
netinfo

Човекът видял първо разбитата входна врата на двора, а на метри от нея, в локва кръв, лежало мъртвото му кученце. Шокът бил още по-голям, когато видял вратата на дома си широко отворена, а в леглото си открил свой съсед. Тогава грабнал дъска и го ударил по главата.
 
37-годишният Атанас Илиев, който е известен в квартала с прякора Амзата, скочил светкавично от кревата и побягнал, за да търси помощ за разбитата си глава. Минути по-късно е бил задържан за срок от 24 часа, съобщиха от полицията. По случая в Четвърто Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство
 

Ален Мак инцидент
netinfo

Екип на зоополицията към ОДМВР-Бургас също е посетил местопроизшествието, като е образувано второ  бързо полицейско производство за умъртвяване на гръбначно животно.