Шведска маса сервира секзорсизъм
Шведска маса сервира секзорсизъм / netinfo
Шведска маса сервира секзорсизъм
18988
Шведска маса сервира секзорсизъм
  • Шведска маса сервира секзорсизъм

Всичко за секса, погледнато от най-идиотския му ъгъл, предложиха идиотичните радиоводещи Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон по време на последното издание на ток шоуто „Шведска маса”.

 

Темата за основна консумация, която водещите и слушателите и читателите във Фейсбук профила на предаването обсъдиха, анализираха, прошнуроваха и сложиха в папка с гриф „Строго малоумно” беше „Измислица ли е сексуалната мощ на българина и смях ли е сексапилът на българката?”

 

Слушателите буквално счупиха телефоните и поради състоянието им на счупеност не се обаждаха...е, някои все пак успяха да превъзмогнат своята свенливост и да демонстрират „СВИНливост”.

 

Известният професор сред средите на ...абе, някой изобщо знае ли какво преподава тоя професор, та известният професор Генчев заклейми ония българки, които носят шалвари и потури като чалга звезди и това, според него, било причината за намаляване на потентността на българите.

 

Слушателят Красимир каза, че щом толкова много чужденки се омъжват за българи юнаци, значи възможностите на родния мъж са големи, пък щом българки се женят за чужденци, значи и нашите моми бъкат от сексапил. Пък да се чуди човек що българските моми и момци не се съединяват заедно, ами с иностранци.

 

Развълнувана майка позвъни, за да каже, че дъщеря и е добре в далечна Южна Корея и после направи събощение за важно общоградско събитие, пък двамата водещи я попитаха кво мисли за сексуалните сили на българите и дамата хлъцна.

И се четоха много еротични афоризми, пък слушателят Николай разказа вицове в ефир, посветени на секса в третата възраст.

 

Накрая звънна бесен слушател и си поръча музика на шведски, щото му писнало да слуша онова теле Ел Чомбо и неговия вселенски хит „Чакарон.”

 

В поредната серия на шампоанения сериал „Непресъхващо лове” Стамат и Хортензия пак не се целунаха, но пък за сметка на това учителката им говори за секс и акордеони на селски вечеринки. И Стамат и Хортензия вече са запленили хората със своята невинна любов, но кръвожадна читателка във Фейсбук профила на „Шведска маса” отново поиска от тях да си направят бебе.

Като ревнив баща на героите главният сценарист Весо Максимовсон отвърна „Хортензия е малка още, не я давам”

 

В рубриката „Колосални простотии” беше предложена наливна ракия за 7 лева литъра.

 

Накрая се оказа, че любимата анимационна героиня Савита Бхабхи е вече облечена и няма опасност да се простуди.

 

Най-доброто от безподобното шоу ще чуете в звуковия файл.