С Велков – шампиони и евролига
С Велков – шампиони и евролига / снимка: Дарик Бургас
С Велков – шампиони и евролига
36791
С Велков – шампиони и евролига
  • С Велков – шампиони и евролига

Целите на „Черноморец Бургас” остават същите с новия треньор Антон Велков – шампионска титла у нас и класиране за евротурнирите. Това стана ясно на първата пресконференция на новия наставник и неговия току-що назначен помощник Никола Попович, в първия ден от зимната подготовка.

Велков обяви трима нови футболисти от сателитния „Черноморец Поморие”, които ще започнат да тренират с „акулите” – Костадинов, Пехливанов и Филипов, като категорично отказа да говори за бъдещи трансфери, за да не демотивира допълнително своите играчи.

Според него, в момента отборът има основа, изградена от неговия предшественик Балъков и сега „трябва само да се добавя”, за да стане играта по-агресивна, по-резултатна и по-атрактивна. На 2 февруари черноморци заминават на лагер в Анталия.

Новият заместник Никола Попович е сърбин. Неговата кариера е минала през Кабо Верде, „Вихрен” Сандански, а в момента пристига от испанския „Селта”. До седмица ще бъде назначен втори помощник-треньор и директор на Детско-юношеската школа, добави мениджърът по трансферната политика Душан Буковац.

Чуйте в звуковия файл новия треньор Антон Велков