С упражнения по йога точно в 05.30 часа сутринта започнаха спортните дни.
С упражнения по йога точно в 05.30 часа сутринта започнаха спортните дни. / netinfo
За най-големите ентусиасти ще има и награди
 упражнения по йога точно в 05.30 часа сутринта започнаха спортните дни в Царево. Своя опит пред жители и гости на града сподели националният шампион по йога на България (2016г.)  Петър Карайовчев (Джа), който заедно с присъстващите  посрещна изгрева.
Последва тонизираща гимнастика, а на лостовете на открито над Централния плаж, а най-запалените фенове на спорта направиха и  високоинтензивна тренировка.
Програмата за деня продължава с  активности за деца на плаж Понтона, където са организирани уроци по SUB борд.
Лекция на тема „Здравословно хранене“ ще започне от 17:00часа в залата на НЧ „Георги Кондолов -1914“ гр. Царево, а всички готови за спорт ще се съберат на Морска сцена от 18:30часа, където ще се проведе с тренировка по Канго джъмпс. Инструкторите Борис Панайотов, Мария Аврамова, Ралица Радулова, Руми Николова и Ива Петрова ще повдигнат настроението със зумба ритми.
В неделният ден спортната програма ще започне в 10:00часа с йога за деца в Морската градина, а от „Вело Царево“ обещават най- масовото вело шествие, което е организирано в Царево. Сборният пункт е центъра на град Царево, а началото 10:00 часа.  Любителите на природата пък ще имат възможност да се разходят из пътеките на Странджа.
Лекция на тема „Хомеопатия за деца,      Шуслерови соли и витамини“    ще започне в 17:00 в  НЧ „Георги Кондолов -1914“ .
Български автентични хора и забавна програма с участието на "Pambos Dancing Centre" ще очаква всички избрали да прекарат неделната вечер на площада в град Царево.
Инициативите са безплатни, а ентусиастите, включили се в най- много спортове ще участват в томбола с  награди на финала.