"Петлите" на гости на деца от иновативна паралелка

/ netinfo
Танцьорите от ТФ "Петлите", заедно с техния ръководител Георги Димитров, засвидетелстваха своето приятелство към учениците от ОУ "Васил Левски" и откликнаха на поканата на първокласниците от иновативната паралелка.  Дългогодишното сътрудничество този път продължи с поредната инициатива за първолаците - мартенска ръкотворница, която събра деца и родители и донесе пролетно настроение.

На ТФ "Петлите" им предстои много отговорен концерт в Бургас, но въпреки ангажиментите, приеха с радост да изработят мартенички с малките ученици. 

Танцьорките от "Петлите" превърнаха косите на първокласничките в цветни мартенски водопади. А децата и татковците сътвориха мартенска украса за стаята, която бе преобразена за кратко време от творческите им идеи.  Баба Марта донесе много усмивки и щастливи искри в очите на малки и големи. 

Талантливите момчета и момичета от ТФ "Петлите" показаха, че освен прекрасни танцьори са и младежи с добри сърца.  Всеки отнесе мартеничка - символ на приятелството, за да посрещне пролетта! Може да гледате „Петлите“  на 22 март от 19.00 часа с най-новия спектакъл "Циганката" залата на Бургаската операта.  Билети на касата на опера Бургас.